Viszonteladók

Viszonteladókat keresünk

Ha már van webáruháza és / vagy boltot üzemeltet, amely papírtermékekkel, írószerrel, művészellátó vagy kreatív-hobby termékekkel foglalkozik, akkor szívesen látjuk a viszonteladóink körében.

Már több, mint 25 éve szolgáljuk viszonteladóinkat. A MagnaHobby több művász- és hobby márkát forgalmazó vállalkozás.

Prémium márkákkal foglalkozunk, ezért az iparági átlagot meghaladó árkedvezményt biztosítunk. Áruházunkban több ezer terméket tartunk raktáron. Természetesen az összes termékünk a webáruházon keresztül is elérhető, naprakész raktái infor,ációval rendelkezünk. 

Az általunk forgalmazott márkák és termékek: SMLT művészpapírok, URSUS hobbypapírok, Royal & Langnickel művészpapírok, ecsetk, és művészkészletek, FOME festőállványok, ESSDEE linómetsző eszközök és anyagok, Le Suh kreatív hobby eszközök és anyagok, Clairefontaine és Heyda origami papírok, stb.

A viszonteladói partnereinknek nem teremtünk konkurrenciát. A webáruháunkban megjelenő árak irányadó kiskereskedelmi árak.

Az első vásárlás értéke minimum netto 50 000 Ft és előreutalást vagy helyszíni vásárlást kérünk, utána a minimális vásárlási érték nettó 10 000 Ft. A kiszállítás nettó 50 000 Ft fölött ingyenes.

Várjuk viszonteladói jelentkezését emailben: magnahobby@gmail.com - a cégük profiljának a leírásával.

Webáruház készítés